به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم به نقل از خبرگزاری اینترفاکس روسیه، ایهود باراک ? در نشست هرتصلیا گفت: "در صورتی که تحریم های تصویب شده علیه ایران به توقف برنامه هسته ای ایران نینجامد باید درباره موضوع اتخاذ تدابیر نظامی اندیشید".
باراک ادعا کرد:" در حال حاضر میان بسیاری از کشورها درباره حمله به ایران در صورت ناموفق بودن اقدامات دیپلماتیک و تحریم ها در زمینه متوقف کردن اقدامات این کشور اتفاق نظر وجود دارد".
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با تکرار اتهامات این رژیم علیه ایران مدعی شد: "ایران در حال نزدیک شدن به این مرحله است. به طوری که به تأخیر انداختن عملیات نظامی در آن به امر غیرممکنی تبدیل شده است و زمانی که ایران سلاح هسته ای را به دست آورد امور دشوارتر و خطرناکتر خواهد بود و متوقف کردن آن هزینه های مالی و جانی بیشتری در بر خواهد داشت".
اعتدال نوشت:
پس از آنکه تلاشهای دولت و نمایندگانی که از آنها به وکیل الدوله یاد می شود در منصرف کردن سوال کنندگان از احضار رئیس جمهور به مجلس ناکام ماند، رسانههای اقماری جریان انحرافی حالا به میدان آمده اند و از بیم منتقدین از افشاگری های احمدی نژاد، می گویند.
این گزارش حاکی است، خبرنگار این سایت مطلع شده است برخی از طراحان پشت پرده! سئوال از رئیس جمهور اخیرا در جلسه ای راهکارهای مقابله با افشاگری احمدی نژاد را بررسی کردند.
به نظر میرسد به دلیل اینکه قرار است رئیس جمهور تنها در جلسه علنی مجلس به سئوالات پاسخ دهد که دارای بیننده و مخاطب میلیونی خواهد بود و بازتاب وسیعی خواهد داشت لذا رئیس جمهور قصد تسویه حسابی از جنس مناظرات انتخاباتی را دارد.
یکی از حاضرین در این جلسه گفته است جای هیچ نگرانی نیست به محض اینکه سخنان رئیس جمهور رادیکال شد و به سمت افشاگری رفت میگوییم سریعا بلندگویش را خاموش کنند که صدایش شنیده نشود !
البته نگارنده نگفته است آیا منظور از افشاگری وارد کردن اتهامات بیاساس علیه مقامات کشور است، یا اینکه بالاخره رئیس دولت برای یک بار هم که شده دو تا مدرک محکمه پسند با خود همراه خواهد آورد؟
دیلی تلگراف مدعی شد: چین سرانجام علیه ایران شد/ واردات نفتی چین از ایران نصف شد !
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، به نوشته ی این روزنامه ی انگلیسی، ون جیبائو، نخست وزیر چین پس از سفر به کشورهای حاشیه خلج فارس و دیدار با سران این کشورها، اقدامات ایران را محکوم کرد.
وی گفت: چین مصصم است که با دستیابی و توسعه سلاح هسته ای توسط ایران مخالفت کند.
دیلی تلگراف در ادامه مدعی شد: ظاهرا چین پیغامی به ایران فرستاده است که بر اساس آن، ایران دیگر نمی تواند روی چین حساب کند.
این روزنامه در ادامه نوشت: چین به تازگی واردات نفنی خود از ایران را کاهش داده است.
براساس گزارش واشنگتن پست، چین وارادت نفتی خود از ایران را از ماه ژانویه که حدود 500 هزار بشکه نفت در روز بود را به 285 هزار بشکه نفت در روز کاهش داده است.
دیلی تلگراف در ادامه نوشت: سفر نخست وزیر چین به کشورهای تولید کننده نفت و گاز از سوی تحلیلگران اقدامی در جهت جایگزینی نفت ایران دیده می شود.
اما ون جیبائو این موضوع را تکذیب کرد و گفت: برخی می گویند که سفرهای من به دلیل جایگزینی نفت بوده است اما این موضوع حقیقت ندارد.
یو گواکینگ پژوهشگر حوزه خاورمیانه در اکادمی علوم اجتماعی می گوید: ایران باید بفهمد که زمانی که چین به دو راهی می رسد بقیه ی دنیا را به خاطر یک کشور رها نمی کند!
دیلی تلگراف در خبری تحت عنوان "نیروی دریایی انگلیس، قدرتمندترین کشتی و ناوشکن خود را برای مقابله با ایران به خلیج فارس می فرستد" نوشت: در بحبوحه افزایش تنش بین ایران و غرب، نیروی دریایی انگلیس، قدرتمندترین کشتی جنگی خود را به خلیج فارس اعزام می کند.
به گزارش "انتخاب"، ایران تهدید کرده است که تنگه هرمز را ببندد. 17 میلیون بشکه در روز در سال گذشته از این تنگه عبور کرد.
به نوشته ی دیلی تلگراف، فرماندهان نیروی دریایی انگلیس معتقدند که استقرار ناو شکن"اچ ام اس درینگ" ، پیامی روشن به ایران است چرا که این ناو دارای قدرت شلیک و تکنولوژی بسیار پیشرفته ای است.
فیلیپ هاموند، وزیر دفاع انگلس به ایران هشدار داده است که هرگونه انسداد تنگه هرمز غیرقانونی و ناموفق خواهد بود.
دیلی تلگراف در ادامه مدعی شد که این کشتی جنگی تکنولوژی جدیدی را همراه خود دارد که توانایی ساقط کردن موشک های ایران را دارد.
به گزارش "انتخاب"، چهارشنبه ی هفته ی اینده، این ناوشکن یک میلیارد پوندی، "پورتسومث" را ترک می کند. این ناو شکن، دارای پیشرفته ترین رادار دریایی دنیا را در اختیار دارد و قادر به ردیابی تهدیدات متعدد از سوی هواپیماهای جنگی و موشک ها است.
این کشتی با 190 خدمه با عبور از کانال سوئز وارد خلیج فارس می شود تا جایگزین ناو انگلیس "تایپ 23" شود.
هاموند، وزیر دفاع انگلیس گفت: حضور ما در خلیج ع ر ب ی کلید باز نگه داشتن تنگه ی هرمز است.
یک منبع نیروی دریایی به دیلی تلگراف گفت که در صورت لزوم، کشتی های دیگر از سوی انگلیس به خلیج فارس فرستاده می شود.
به نوشته ی دیلی تلگراف، این کشتی در طول چندین حمله ی همزمان، توانایی ردیابی، درگیر شدن و ساقط کردن بیش از 5 هدف است.