حجم تمام درسها کمتر از ? مگابایت و با کیفیت خوب و سرعت دانلود عالی ....بچه ها بهتره برای دانلود درسها به لینک آخری مراجعه کنید ...عکس هایی از آموزش گیتار هم هست..نری حتمآ ضرر می کنید
در درس قبل در مورد آکوردشناسی و مقدمه این بحث براتون گفتم... در مورد آکوردهای مینور و ماژور و قواعد این آکوردهای مهم... این قواعد اهمیت زیادی دارند و از اصول پایه ای آکوردشناسی هستند... پس پیشنهاد میکنم که اگر این مبحث رو متوجه نشدید سوال کنید و یا دوباره مبحث گذشته رو دوره کنید...
در این جلسه یک سری از آکوردها رو براتون مینویسم که یواش یواش شروع به کار عملی کنیم...
قبل از هر چیز بگذارید شماره های انگشتها رو بگم که مهم هستند... از انگشت اشاره شروع میشه که شماره ? هست و به ترتیب تا انگشت کوچیک که شماره ? میشه! این شماره ها رو همیشه به خاطر داشته باشید!
برای شروع با آکوردهای غیر باره کارمون رو آغاز میکنیم...
آکورد اول لا هست... که مثل همه آکوردها هم مینور داره و هم ماژور...
آموزش کامل گیتارو میخوام از امروز شرو کنم
ساده مینویسیم ولی پر مهنا بنام خدا
به امید خدا قرار شد که از امروز کار آموزش گیتار رو شروع کنیم... من سعی میکنم مطالب رو کاملا واضح بیان کنم... طوری که اگر کسی حتی تازه میخواد شروع به یادگیری کنه براش سخت نباشه.
قرار بود که آموزش پاپ رو داشته باشیم... پس من قبل از همه چیز یه تعریف کوتاه از موسیقی پاپ بکنم تا یه ضمینه داشته باشیم.
موزیکی پاپ در حقیقت موزیک و موسیقی عمومی و مردمی هست. در موسیقی پاپ ما بیشتر کارمون با آکوردها و ریتمهاست... شاید این تصور در ذهن پیش بیاد که پاپ سبک راحتی هستش... اما در حقیقت هر سبکی دشواری خودش رو داره. سرعت عمل... دقت و شاید بشه گفت که قدرت در سبک پاپ شرطهای الزامی هستند. البته در مورد این سبک توانایی تغییر در سبک و روشهای آموزش زیاده. در مورد ریتمها هم تنوع ریتمها بسیار زیاده. اما تنها چیزی که در
سبک پاپ اهمیت فوق العاده ای داره حفظ آهنگ و وزن آهنگ هست که این توانایی بالایی و در عین حال قابل کسبی رو میخواد. هر کس که اراده کنه و تمرین رو در درجه اول کارها و اهداف خودش قرار بده بی شک میتونه در موسیقی و در هر کار دیگری موفق باشه. با امید به اینکه بتونم گامی در جهت آشنا شدن شما با سبک پاپ داشته باشم درسمون رو شروع میکنیم.
یه چیزی رو یادم رفت بگم... مطمئنا من در کارم اشکالاتی دارم. دوست دارم رک و راست بهم بگید و از اساتید دیگری هم که این آموزشها رو احتمالا میخونن خواهش میکنم اگر جایی موردی داشت یا من اشتباه گفتم تذکر بدن که خدایی نکرده اشتباهی پیش نیاد.
خوب درس رو از نت شناسی در موسیقی و طرح کلی اونها شروع میکنیم.
در موسیقی ما یک طرح کلی از نت ها داریم که طی فواصلی از یکدیگر قرار میگیرند. این فاصله ها به شکلی هستند که فاصله ? نت مجاور ?/? پرده هستش. در کل من ?? نت داریم. شکل قرار گیری این نتها به این شکل هست:
ر دو سی لا سل فا می ر دو
تمامی فاصله بین این ? نت ? پرده هست به جز فواصل بین(می) تا (فا) و (سی) تا (دو).
درسته قبلا گفتیم که فاصله بین هر ? نت نیم پرده هست. اما بین این نتهایی که نتهای پایه موسیقی هستند نتهای دیگری هم وجود دارند که فواصل بین نتها رو نصف میکنند. البته باز هم همان استثناها وجود داره. یعنی بین (می) تا (فا) و (سی) تا (دو) نت دیگری وجود نداره.
این نتهایی که این فواصل رو نصف میکنن توسط دیز که با شکل (#) نشان داده میشود و بمل که با شکل (b) نشان داده میشود نشان داده میشود. دیز همواره نیم پرده به جلو میبره و بمل نیم پرده به عقب... به طور مثال فاصله بین نتهای (سل) تا (لا) رو نتهای (سل#) و (لاb) پر کرده این که البته این 2 نت یکی هستند و 2 تا به حساب نمیان. این نتها این فاصله یک پرده میان 2 نت پایه رو به 2 نیم پرده نقسیم میکنند.
پس در حقیقت در مورد استثنا ها (می#) همان (فا) میشه. چون فاصله بین (می) و (فا) نیم پرده بود و وقتی (می) توسط (#) نیم پرده جلو بره میشه همون (فا).
خوب این در مورد طرح کلی نتها بود. حالا در مورد گیتار صحبت میکنیم.
اول از همه بگم که به 3 سیم بالای گیتار که صدای بم دارن Bass میگن و به 3 سیم نایلونی پایین گیتار که صدای زیر میدن String میگن .
طریقه شمارش سیمها از سیم اول از پایین و تا آخرین سیم Bass که سیم 6 هست ادامه پیدا میکنه. طرح نتها در سیمهای گیتار به این شکل هست:
خوب در درس اول در مورد نت شناسی روی دسته کار کردیم. امیدوارم که تمرین کرده باشید تا
کاملا به اون مبحث تسلط داشته باشید. اهمیت نت شناسی روی دسته گیتار خیلی زیاد هستش. برای در آوردن آکوردها، برای شناسایی طرح کلی آکوردها و... پس پیشنهاد میکنم اگر در مورد نت شناسی روی دسته گیتار مشکلی دارید ابتدا به اون مبحث تسلط پیدا کنید.
درس امروز ما همونطور که قبلا گفتم در مورد (آکورد شناسی) هستش.
آکوردها چند نوع هستند. ?- دو صدایی که ? نت رو در بر داره. ?- سه صدایی که ? نت رو در بر داره. ?- چهارصدایی که ? نت رو در بر داره ?- پنج صدایی که ? نت رو در بر داره. تمامی این نتها به صورت همزمان هستند. حالا در تعریف میگم...
چگونه یک خواننده محبوب و مردمی و پولدار شویم؟
۱- اولین قدم برای وارد شدن به عرصه هنر قهر کردن با مادر است، مگر نشنیده اید که می گویند:« هر کس از مادرش قهر کرد رفت خواننده یا بازیگر شد؟!»، البته اگر خیلی بچه ننه هستید و نمی تونید با مادرتون قهر کنید فقط یک راه دیگه دارید و اون هم این است که به باباتون بگید بره و یک زن دیگه هم بگیره و شما از ننه دومیتون قهر کنید!!
۲- اکنون شما باید به دنبال ترانه بگردید، اما چون پول ندارید ... ببخشید چون ترانه سراها را قبول ندارید تصمیم می گیرید از خودتان شعر درکنید! برای این کار لازم است به دور و ور خود نگاه کنید و نام هر چیزی را که می بینید بسرایید، به این مثال توجه کنید: ساعت، دیوار،نامه،آلبوم،گلدون،شونه، یخچال،رسیور ... ای بابا حالا ما یه چیزی گفتیم دیگه هر چی دیدی رو که نباید بسرایی!! البته راههای فراوان دیگری هم برای ترانه سرایی هست که در مقال نمی گنجد.
۳- نگاهی به دور و بر خود بیندازید، چه می بینید؟ یک اتاق به هم ریخته... نه کمی نگاهتان را وسعت دهید ... حالا چی می بینید؟ ... درست است یه عالمه استعداد که هنوز کشف نشده اند، حتما شما پسرخاله و یا پسر عمویی دارید که گیتار زدن بلد باشد، پس سریعا با خانه عمه و خاله تان تماس بگیرید و با آنها بگویید خواننده شده اید و به نوازنده نیاز دارید، آنها هم سریعا از شما می خواهند اجازه دهید برایتان آهنگ بسازند!
۴- به وزارت ارشاد بروید و کمی خواهش و تمنا کنید که به آلبوم شما مجوز ندهند، اگر هم مجوز دادند باز هم عیبی ندارد شما کار خودتان را بکنید یعنی سری به نشریات زرد بزنید و بگویید که دست هایی پنهان چشم دیدن موفقیت شما را ندارند و تهدید کنید از کشور می روید!
۵-پرواز به آن طرف آب ها، برای شروع دبی خوب است.(چون بیشتر از اون پول بلیط ندارید!)، اکنون شما به یک شبکه 24 ساعته دعوت می شوید که حرف بزنید، برای محبوبیت هم کافیست جلوی دوربین گریه کنید و بگویید دلتان برای کشور و کوچه های شهرتون تنگ شده ... اصلا بهتره یه شعر هم در این مورد بخونید:
می خوام بیام به ایرون تو صف نون بمونم ... اونجا واسه ی خودم و ننه ام بخونم
اینجا دلم گرفته، یه همزبون ندارم ................ اینجا حتی «لپ لپ» هم نداره!
( اصلا مهم نیست که شعرتون قافیه و وزن نداشته باشه، مهم حس شماست که منتقل میشه!)
۶- نگاهی به خود بیندازید ... چه می بینید؟ یک جوان، موی بلند،روی سیاه،ناخن کثیف؟! نه ... بهتر به خود نگاهی بیندازید ... چی می بینید؟ چی؟ یک جوون منحرف غرب زده بی خانمان؟! ... اصلا بهتره خودم بگم، شما الآن به آرزوی خودتون رسیده اید، اکنون شما یک خواننده محبوب هستید که حتی در روستاها هم پوسترها و CD هاتون خرید و فروش میشه، و هر روز چند کنسرت می گذارید.
۷- حالا وقت آن است که کمی به گذشته خود فکر کنید و به یاد آورید چه کسی شما را راهنمایی کرد تا یک خواننده شوید؟! کمی معرفت داشته باشید و حداقل یک امضا به من بدهید!!
یه کوچولو
*** هر وقت با همسرش صحبت می کرد خیلی تند می رفت، بالاخره یک روز گشت نامحسوس بزرگراه اون رو گرفت و به خاطر سرعت غیر مجاز و صحبت کردن با موبایل در حین رانندگی جریمه اش کرد.